De zomer is nog niet helemaal voorbij, maar echte zomerhits zullen er wat mij betreft niet meer bij komen. Deze liedjes zijn getransformeerd tot echte zomerliedjes toen ik de laatste loodjes van school volbracht en onder het leren door op Facebook zat (Mat Kearney – Ships in the Night), mijn Denemarkenprofielfoto met lang haar op Facebook verving door een nieuwe profielfoto (Cody Simpson – La Dee Da), een daily make-up routin filmpje in elkaar zette (Youngblood Hawke – We Come Running), nog een filmpje, maar dan de ‘a peek in my life’ waarin in ik alvast wat van de vakantie proefde, bewerkte (Hunter Hayes – I Want Crazy), vakantie vierde met Brenda in Friesland (Mr Probz – Waves) en hielp bij een feestje van vrienden van mijn ouders (Daft Punk ft. Panda Bear – Doin’ It Right). En toen ik blogposts voor jullie tikte in het zonnetje, andere blogs las terwijl ik half onderuit in bed lag of productfoto’s maakte… Je snapt het, dat gaat nu niet echt meer gebeuren. Daarom was het wel eens tijd voor wat summer 2013 songs! Niet alle populaire top 40 songs staan er tussen, maar hallo, dit zijn al 20+ nummers en die top 40 nummers zijn nu makkelijk te beluisteren – zet je radio of Spotify aan – en ook later nog makkelijk terug te vinden. Nope, dan vind ik de wat onbekendere liedjes leuker om te delen met jullie! Zie (en luister) hier… Mijn zomer 2013 afspeellijst. Te beluisteren via Open Spotify (klik) – sorry, het is me niet gelukt om er zo’n kadertje van te maken zodat je ‘m ook in je Spotifyapp zelf kan luisteren – of door bij onderstaande liedjes op play te drukken. Enjoy!

Ik twijfel niet meer… De zomer van 2013 was een goede zomer. En de muziek was minstens even goed.

Wat is jouw favoriete summer 2013 song?

Ook leuk om te lezen:

9 reacties op Summer songs 2013

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hester
Write something worth reading or do something worth writing

Hi there! Leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Ik ben Hester (20), studente Nederlands aan de Universiteit Utrecht met een grote passie voor schrijven. Ik deel hier vanalles wat mij persoonlijk raakt of bezighoudt.

volgen

Follow

Je kunt me via deze link ook volgen op feedly, een nog veel fijner en over-zichtelijker medium dan Bloglovin’. Tip van yours truly! X

Archief
Social media
  • Bloglovin
  • Mail
  • Instagram
currently listening
cookies & avg

Mijn site maakt gebruik van cookies. De persoonsgegevens die je invult als je een reactie achterlaat, blijven geheim en gebruik ik niet voor andere doeleinden.