Hij is waar ik ben en gaat waar ik ga. Altijd in mijn hand, zak of tas. Eén van de ‘standaard bij me’ dingen en voor ik het huis verlaat, check ik altijd minimaal twee keer of ik hem écht wel bij me heb. Mijn mobiel. In dit ‘What’s On My Phone’ filmpje laat ik jullie zien wat ik er allemaal op heb staan.

Wat staat er allemaal op jouw telefoon?

Ook leuk om te lezen:

5 reacties op Filmpje: What’s On My Phone?

  • Hoi, superleuk enzo je blog maar je filmpjes zijn echt te gaar. Als je niks te vertellen hebt film dan niet! Succes verder ik hoop dat he wat met het commentaar kan. x

    • Ik waardeer je reactie, maar hoezo ‘als je niets te vertellen hebt’? Ik weet niet altijd wat ik moet filmen en heb misschien niet altijd de meest originele ideeën, maar ik doe mijn best. En ik vind het ook gewoon leuk om bij anderen te zien wat er op hun telefoon staat.

  • Leukleukleuk!!

  • Wat een gemene reactie inderdaad van die bovenste. Hester doet hartstikke haar best, ‘je filmpjes zijn echt te gaar’ is nou niet bepaald aardig om te zeggen en je zou het ook aardig kunnen zeggen. Je hebt al best veel bereikt qua het bloggen Hester dus waarschijnlijk is ze een beetje jaloers ofzo. Heel leuk filmpje trouwens, lijkt me een fijne telefoon!

  • Leuk filmpje hoor! En ik vind het orgineel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hester
Write something worth reading or do something worth writing

Hi there! Leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Ik ben Hester (20), studente Nederlands aan de Universiteit Utrecht met een grote passie voor schrijven. Ik deel hier vanalles wat mij persoonlijk raakt of bezighoudt.

volgen

Follow

Je kunt me via deze link ook volgen op feedly, een nog veel fijner en over-zichtelijker medium dan Bloglovin’. Tip van yours truly! X

Archief
Social media
  • Bloglovin
  • Mail
  • Instagram
currently listening
cookies & avg

Mijn site maakt gebruik van cookies. De persoonsgegevens die je invult als je een reactie achterlaat, blijven geheim en gebruik ik niet voor andere doeleinden.