Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met beslist.nl

Geld uitgeven vinden de meesten van ons niet zo’n groot probleem. Of nouja, je moet er wel wat leuks voor terugkrijgen natuurlijk, maar zolang het inslaan van limited editions (‘ja maar, ik kán niet wachten op mijn salaris, dan zijn ze alweer weg!’) samengaat met volle voorraadkasten, vinden wij het vaak allemaal prima. Waar we dan weer wel een hekel aan hebben, is téveel geld uitgeven.

Ik doel niet op de Chanellipsticks waar je, ondanks hun hoge prijzen, toch telkens weer voor zwicht – die zijn het nog wel waard. Nee, ik doel op die situaties dat je superhappy bent met je nieuwe aankoop, terugloopt door de stad en dan opeens in de etalage van een andere winkel ziet dat dát wat je net gekocht hebt, daar €10 goedkoper is. Like.. noooh! En uiteraard ben je precies dan het bonnetje kwijt, of vind je het gewoon veel te gênant om het gelijk weer terug te gaan brengen. Baf, je bent zo van je roze wolk gestort. Nee, je aankoop wordt er niet minder leuk van, maar het geeft toch altijd wel een bummergevoel dat je voor je gevoel €10 door de wc hebt gespoeld. Het zal dan wel goed zijn voor de economie, maar dan geef je toch liever €10 uit aan make-up.

 beslistnl2_zpsff5ac6f0.png

Vooral op grote aankopen, zoals bijvoorbeeld een mobiele telefoon, kan het heel erg schelen per winkel. Via beslist.nl hoef je niet meer de hele stad door te lopen om vervolgens weer bij de eerste winkel uit te kopen, maar zie je in één oogopslag waar je het minste betaalt. En je kan je ook eerst een beetje oriënteren: als je gewoon op smartphones zoekt, krijg je allerlei smartphones. Zo heb je gelijk een beetje een overzichtje van de smartphones van het moment. Ik heb het idee dat ik dit binnenkort nog wel eens moet gaan gebruiken, mijn Samsung Galaxy Y Pro staat al vol met zeven gedownloade apps en wat betere foto’s voor de Picture It artikelen zouden ook niet verkeerd zijn. Gezien het feit dat ik ‘m pas veertien maanden heb – en hij verder nog prima bevalt – ga ik me nog maar even niet verlekkeren aan al die mooie (en dure) telefoons, maar het idee van makkelijk smartphones vergelijken is wel enorm handig.

 beslistnl_zpsc2cc1913.png

En voor het geval de zomer ooit nog aan komt (je kan maar nooit vroeg genoeg zijn), vind je op beslist.nl ook allerlei soorten Birkenstocks. Wat vinden jullie er eigenlijk van, zijn Birkenstocks nog in of niet? Ik had eerst een zwart en nu een grijs/zilver (ik kan alleen maar uit drie kleuren kiezen, omdat ik smal heb) paar, alleen ik vind die zwarte toch nog steeds leuker, haha. Maarja, daar ben ik uitgegroeid. Ik vind ze op zich wel lekker lopen, maar mijn voeten lijken er wel best wel huge in… Oké, dat zijn ze ook, maar het valt daarin best wel op. Vooral als ik ze onder blote benen draag, ik doe ze dan ook alleen aan onder een lange spijkerbroek. Dan vind ik ze wel leuk! Ik heb gewoon het standaard model, van die ‘flap’ slippertjes vind ik ook wel leuk maar dat lijkt me echt niet praktisch. Ik kan me nu sowieso niet meer voorstellen dat je met blote voeten in een slipper naar buiten kan… Vriezen ze er dan niet af? Wat zeg je nou, dan is het wárm? Kan dat dan in Nederland?

Ik denk dat jullie beslist.nl al wel kenden, omdat je er best snel op komt als je wat intypt op Google. Het is dan ook gewoon een erg handige site, die verder qua lay-out en gebruiksvriendelijkheid ook gewoon fijn is. Het zijn die kleine ideetjes die het best zijn!

Gebruik jij beslist.nl wel eens? Heb je de afgelopen tijd nog een grote aankoop gedaan via internet? Doet jouw smartphone ook zo raar af en toe, en wat vind je van Birkenstocks?

Ook leuk om te lezen:

2 reacties op Vergelijken op beslist.nl

  • Ik vind Birkenstocks fijn en leuk! Ik kijk soms wel eens op beslist.nl, vooral als ik een wat duurdere aankoop wil doen. Dus dat zulke site’s bestaan, is echt wel fijn!

  • Leuk artikel.
    Ik moet eigenlijk vaker op bestlist.nl kijken het overkomt me vaak genoeg dat ik wat koop en het later weer eens ergens veel goedkoper vind. Ik vind birkenstocks eigenlijk wel tijdloos heb ze zelf niet maar denk niet dat ze gauw uit of in zijn het zijn gewoon leuke handige en lekker lopende slippers/sandalen .

    Liefs Wendy (proudbeauty.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hester
Write something worth reading or do something worth writing

Hi there! Leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Ik ben Hester (20), studente Nederlands aan de Universiteit Utrecht met een grote passie voor schrijven. Ik deel hier vanalles wat mij persoonlijk raakt of bezighoudt.

volgen

Follow

Je kunt me via deze link ook volgen op feedly, een nog veel fijner en over-zichtelijker medium dan Bloglovin’. Tip van yours truly! X

Archief
Social media
  • Bloglovin
  • Mail
  • Instagram
currently listening
cookies & avg

Mijn site maakt gebruik van cookies. De persoonsgegevens die je invult als je een reactie achterlaat, blijven geheim en gebruik ik niet voor andere doeleinden.