It took some time, maar nu is het dan ook zover: voorjaarsvakantie! Het is maar een weekje, maar dat is dan ook precies genoeg om uit te rusten, te vervelen, leuke dingen te doen, schoolwerk bij te werken en weer op te laden voor een nieuwe periode (na deze vakantie nog maar een tussenvakantie!). En een hoop te bloggen, natuurlijk. Ik vond het ook wel weer eens tijd om lekker even met/tegen jullie te kletsen, dus bij deze mijn vlog/personal update/kletsfilmpje. Happy Sunday!

Ook leuk om te lezen:

4 reacties op Filmpje: voorjaarsvakantie, eindelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hester
Write something worth reading or do something worth writing

Hi there! Leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Ik ben Hester (20), studente Nederlands aan de Universiteit Utrecht met een grote passie voor schrijven. Ik deel hier vanalles wat mij persoonlijk raakt of bezighoudt.

volgen

Follow

Je kunt me via deze link ook volgen op feedly, een nog veel fijner en over-zichtelijker medium dan Bloglovin’. Tip van yours truly! X

Archief
Social media
  • Bloglovin
  • Mail
  • Instagram
currently listening
cookies & avg

Mijn site maakt gebruik van cookies. De persoonsgegevens die je invult als je een reactie achterlaat, blijven geheim en gebruik ik niet voor andere doeleinden.