Well hello dear readers!

Het is weer eens tijd voor een personal update/een kletsblogpost. Niet omdat ik zo ontzettend veel te vertellen heb, maar vooral omdat ik gewoon ontzettend zin heb om te bloggen. En ik wilde vandaag eigenlijk een roomtourfilmpje doen, maar dat deed ik vijf keer overnieuw omdat er telkens iets niet goed ging en op een gegeven moment riep mijn moeder er doorheen omdat ze niet wist dat ik aan ’t opnemen was, en toen kwam er bijna een vriendin, dus toen gaf ik het maar op haha. Maar hij komt er wel aan hoor!

Vandaag is het 3 januari, de donderdag van mijn laatste vakantieweek. Of de laatste donderdag van mijn vakantie, hoe wil je het zeggen? Mijn gordijnen zou ik eigenlijk dicht moeten doen, want ik zit ontzettend te kijk (het is bijna vijf uur ’s avonds en ik heb lampen aan, dus kun je me zien zitten vanaf straat) maar de parfum van mijn zus kan elk moment bezorgd worden, en zo kan ik de bezorger zien aankomen. Je moet tekenen, dus hij kan ook niet bij de buren worden afgeleverd en ze wordt boos als ik ‘m niet heb gezien en ze nog langer moet wachten, haha. En ik heb wel muziek op, maar dan heb ik wel meer kans dat ik de bel niet hoor. Dus dan maar zo. Hello neighbours.

Snapshot 20130104 1 -

Het is vandaag trouwens ook de verjaardag van mijn kat, woehoe! Hij is vandaag drie jaar geworden. Ik heb ‘m een mooie strik omgedaan, een wit lintje met licht- en donkerblauwe bloemetjes. Met Brenda heb ik zo’n balletje gekocht, waar je snoepjes in kan doen, en als je kat ertegen tikt zodat het balletje gaat rollen, komt het snoepje er door het openingetje uit. Maar die oen van een kat doet er echt vrij weinig mee… Echt jammer, maar ik ga het ‘m nog even leren, althans dat hoop ik. Yes, pakketje bezorgd! Voor de rest hebben we bijgekletst, nagels gelakt, geluncht (tostiiii! Vakantievoer), even over de markt gelopen, een huge stroopwafel gedeeld (zooo lekker) en in de Free Record Shop en de Xenos rondgelopen (en we zijn zeven bekenden tegengekomen…). Ik had haar al anderhalve week niet gezien en ook niet erg veel gesproken, dus dit was wel weer even gezellig!

Voor de rest ga ik vanavond nog naar de de bioscoop voor Twilight Breaking Dawn part 2 met een club meiden. We wilden al een hele lange tijd gaan en waren ook met een paar van dat groepje naar part 1 gegaan, maar het kwam er telkens niet van aangezien we nu met ongeveer 10 personen rekening moesten houden geloof ik. Maar het is nu eindelijk gepland. Was alsnog wel een beetje gedoe, maar uiteindelijk is er gereserveerd en zit ik vanavond van 20:10 – 22:21 in de bioscoop (best lang dus, haha) en ik heb er zin in! Weer heerlijk ‘griezelen’ (de Volturi vind ik de engste, haha) en natuurlijk ook een beetje wegzwijmelen. ^^

De laatste vakantieweek heb ik eigenlijk vrij weinig gedaan en in de drie komende dagen ga ik ook weinig doen. Wat ik de eerste week deed konden jullie hier al lezen, deze week heb ik eigenlijk gevuld met uitslapen, lezen, beetje tv-kijken, eten, blogs lezen en bloggen natuurlijk! Ik vind het echt heerlijk als ik op het moment dat ik een idee heb voor een blogpost, het ook gelijk uit kan werken. Dat voelt voor mij echt als vrijheid eigenlijk. En ik had ook een hoop ideeën; mijn doel voor deze vakantie was 16 blogposts (want ik had twee weken + een weekend vakantie, 16 dagen dus) en ik denk dat ik uiteindelijk op 20 uitkom. Dan staan er zo’n 30 posts in de planning, tijd voor een blogloze dag om heel veel te lezen eigenlijk… Dat zou ik toch echt eens moeten doen, ondanks dat ik het bloggen ook onwijs leuk vind. Wat ik omtrent het bloggen ook nog wil zeggen: bedankt, heel erg bedankt voor al jullie lieve commentjes. Het voelde eerst nog als ‘uitzondering’, alsof ik morgen weer gewoon nul comments zou krijgen, maar ik kan nu toch wel zeggen dat een artikel zonder comments niet zo vaak meer voorkomt en dat vijf comments ook niet uitzonderlijk zijn. Zo lief, thank you all <3 

Snapshot 20130103 - Uhhh dus ja die foto omdat ik de laatste tijd wat met mijn duim opsteken heb en er dan graag dit gezicht bij trek (ik lijk eigenlijk wel een beetje scheel… ben ik niet). Gaat wel weer over.

Oh en verder heb ik ook heus nog wel wat voor school gedaan hoor, een Nederlands boekverslag en een Engels boekverslag. Ik wilde er eigenlijk drie maken, en ik heb ook nog wel een Engels boekje in huis, maar die lijkt me zo saaai… Dat wordt ‘m dus waarschijnlijk niet. Maar hé, ik heb al 3/5 boekverslagen Engels (4/8 van álle boekverslagen) en het jaar is nog niet op de helft. Wat ik verder nog aan school ga doen? *pakt agenda na twee weken weer eens tevoorschijn en blaast het stof er vanaf* Economie maken en een beetje naar Engels kijken. Duits zou ik ook nog wat van moeten maken, ik heb het wel geprobeerd maar dat is zo vaag (gedichten schrijven enzo), nou ik had voor de vorige repetitie een 9,7 dus dan vind ik dat ik me dat wel kan veroorloven haha.

En dat was mijn kerstvakantie dan al weer. Hij ging snel, maar ik heb ervan genoten. Van het eten, de gezelligheid, mijn familie, van het uitslapen, lezen, niet aan school denken, bloggen en alles op m’n gemakje doen. Mijn decemberlay-out is vervangen door de ‘standaard’ one, we zitten al weer bijna in het normale ritme. Maar deze heeft wel vrolijkere kleuren en dat weerspiegelt ook wat ik op dit moment denk: Kerst is voorbij, een nieuw jaar, de lente komt er al weer bijna aan! Al krijgen we waarschijnlijk nog een koude januari of februari. Doesn’t matter.

Ook leuk om te lezen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hester
Write something worth reading or do something worth writing

Hi there! Leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Ik ben Hester (20), studente Nederlands aan de Universiteit Utrecht met een grote passie voor schrijven. Ik deel hier vanalles wat mij persoonlijk raakt of bezighoudt.

volgen

Follow

Je kunt me via deze link ook volgen op feedly, een nog veel fijner en over-zichtelijker medium dan Bloglovin’. Tip van yours truly! X

Archief
Social media
  • Bloglovin
  • Mail
  • Instagram
currently listening
cookies & avg

Mijn site maakt gebruik van cookies. De persoonsgegevens die je invult als je een reactie achterlaat, blijven geheim en gebruik ik niet voor andere doeleinden.