Pas deed ik al een ‘Yes, I favorited you!’ en voor het gemak besloot ik deze dan maar #2 te noemen. Ik heb namelijk weer een paar favorieten die ik graag met jullie wil delen! Ik ga hier geen maandelijks item van maken ofzo, maar jullie vonden het de vorige keer wel leuk geloof ik dus als ik wat leuke dingen heb verzameld, doe ik het graag.

Spotify

 favorieten23_zpsbe2ec258.png

Daar komt spuit elf hoor! Ik heb Spotify geïnstalleerd, en het is handig! Je hebt er namelijk een top 100 lijst die ik veel gebruik, ik ben namelijk veel te lui om telkens een ander liedje op te zoeken op YouTube, want precies op die momenten laat mijn muziekgeheugen me dan in de steek. Nu is het gewoon play en je voorzien van muziek, want Spotify speelt al die nummers gewoon achter elkaar af en de meesten zijn leuk, ze staan niet voor niets in de top 100! Bovendien kun je er ook albums luisteren, da’s al helemaal makkelijk. Als je die artiest leuk vind, zit je voor 45 minuten alvast weer gebakken. Het liedje dat ik op dit moment luister is Everything At Once – Lenka.

Homemade chocoladesoesjes

favorieten -

Mamma dook de keuken weer in, nadat ze ’s nachts wakker werd en dacht: ik ga soesjes maken. Dat vind ik natuurlijk helemaal niet erg, want deze soesjes zijn LEKKER. Niet makkelijk te eten, maar dat houdt mij niet tegen hoor. Bovendien zijn ze helemaal zelfgemaakt en dat maakt ze nog lekkerder!

Mijn rooster van afgelopen week

rooster -

Af en toe besluit mijn school me zo lang mogelijk op school te laten zitten, elke dag, soms geven ze me enorm veel vrij… Ik snap het niet meer, maar in die veel-vrijweken vind ik het prima! Afgelopen week bijvoorbeeld had ik school van 8:50 – 14:40, en dan dinsdag, woensdag en donderdag 8:50 – 12:30 (40 minuten rooster) en vrijdag 8:50 – 13:50 met een tussenuur van 50 minuten. Maandag had ik een repetitie Duits en dinsdag een so Grieks, and that’s all. Nee, ik sputterde niet.

Lieve Liza

Lieve Liza

Nederland is weer een serie rijker, ‘Lieve Liza’. Een journalist die voor een voetbalblad werkte, werd ontslagen en moest bij een vrouwentijdschrift, genaamd ‘Liza’ gaan werken. Daar doet hij de rubriek ‘Lieve Liza’, waar vrouwen hun brieven met problemen insturen. Maarja, wat weet hij nou van de overgang op je 36e? Ondertussen wil hij natuurlijk ook niet aan iemand vertellen dat hij nu bij de Liza werkt, dus smoesjes alom… Ondertussen zie je mensen die al een vriend hebben verliefd worden en spelen ook hier weer van die heerlijk knullige types in mee. Ik vind ’t een fijne serie! Te zien op zondag, 21:20 op Nederland 3.

Zalmpanini

 P1020057_zps61371b02.jpgHet ziet er inderdaad NIET uit, sorry, haha!

Pas postte Aranka van ByAranka.nl een ‘recept’ voor een panini met zalm, en ik vroeg aan mijn moeder of ze stokbrood wilde halen, alleen één miscommunicatie: het moest halfafgebakken stokbrood zijn. Die middag aten we dus gewoon stokbrood met zalm, pas deden we het wel zoals de bedoeling was. Voorgebakken stokbrood besmeren met kruidenboter, gerookte zalm en plakjes tomaat (cherrytomaatjes zijn het lekkerst) erop en onder de gril. Plet je broodje zoveel mogelijk, een paar mooie grilstrepen erop en je panini is klaar. De kruidenboter een beetje gesmolten en de zalm een beetje gebakken (ook wel eens lekker, dan is de smaak wat minder aanwezig)… hmmm!

Wanten + warmhouders

 P1020059_zpse3862bcb.jpg

Ik liet ze al een keer zien in mijn Sinterklaascadeautjesfilmpjes: mijn wanten en de warmhouddingen die je kunt breken en die dan warm worden. Ondertussen heb ik nog meer van die leuke bikini’s, omdat ze erg goed bevallen. Als ik ze namelijk bij mijn handen doe, in mijn wanten, heb ik die hele 20 minuten geen koude vingers (alleen een beetje koude duimpjes soms). En kom op, hoe leuk zijn deze met panterprint?! Alleen daarvoor zou je ze al kopen, dat ze nog goed werken is dan mooi meegenomen!

Wat zijn jouw favorieten van de afgelopen tijd?

Ook leuk om te lezen:

2 reacties op Yes, I favorited you! #2

  • fijn rooster, hihi. Leuk artikel!

  • ik houd van rauwe/gerookte zalm, haha. Dan vind ik het namelijk niet zo droog, maar hoe mijn moeder het grilt met tepanyaki saus is ook zó lekker! En ik weet niet waarom ik dacht dat ik een ananasschijfje zag met room ertussen en chocolade erop, well ik ben echt wakker zo te zien :’). En ik praat nu alleen over eten..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hester
Write something worth reading or do something worth writing

Hi there! Leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Ik ben Hester (20), studente Nederlands aan de Universiteit Utrecht met een grote passie voor schrijven. Ik deel hier vanalles wat mij persoonlijk raakt of bezighoudt.

volgen

Follow

Je kunt me via deze link ook volgen op feedly, een nog veel fijner en over-zichtelijker medium dan Bloglovin’. Tip van yours truly! X

Archief
Social media
  • Bloglovin
  • Mail
  • Instagram
currently listening
cookies & avg

Mijn site maakt gebruik van cookies. De persoonsgegevens die je invult als je een reactie achterlaat, blijven geheim en gebruik ik niet voor andere doeleinden.