Vandaag zijn jullie gezegend met een tweede post! Donderdagochtend kwam mijn vriendin Brenda en vrijdag laat in de middag kwam de vriendin van mijn zus Lisette. Ze bleven tot zondagavond, toen ging mijn vader weer naar huis (die moet nog een weekje werken) en reden ze mee terug. Zondag hebben we even een hoop foto’s gemaakt en die heb ik dus maar even in een filmpje gestopt. Ik heb gelukkig een liedje gevonden dat er heel leuk bij past, want dat is altijd even zoeken. Maar waar ze zingen ‘hands up’ is er precies een foto met handen omhoog, hij stopt op een leuk moment en heeft een bijpassende tekst dus yay. Zet ‘m even op HD en kijk even een minuutje.

Zoals je ziet, ik vermaak me goed. Het is nu niet echt goed weer te noemen, we zitten binnen met de deuren dicht en je ruikt een vleugje natte hond omdat we midden in de regen wandelden, maar dat maakt niet uit. Deze week hebben we genoeg uitjes gepland, maar dat laat ik op z’n tijd nog wel weten.

Have a nice day!

Ook leuk om te lezen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hester
Write something worth reading or do something worth writing

Hi there! Leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Ik ben Hester (20), studente Nederlands aan de Universiteit Utrecht met een grote passie voor schrijven. Ik deel hier vanalles wat mij persoonlijk raakt of bezighoudt.

volgen

Follow

Je kunt me via deze link ook volgen op feedly, een nog veel fijner en over-zichtelijker medium dan Bloglovin’. Tip van yours truly! X

Archief
Social media
  • Bloglovin
  • Mail
  • Instagram
currently listening
cookies & avg

Mijn site maakt gebruik van cookies. De persoonsgegevens die je invult als je een reactie achterlaat, blijven geheim en gebruik ik niet voor andere doeleinden.