HEMAontbijt_zps5fb92a64.jpg

Om kwart over 9 op de fiets en twintig minuutjes fietsen, want de HEMA in onze stad heeft er geen restaurant bij. Tussen 9 en 10 uur heb je voor €1 een wit stokbroodje met ei/omelet en bacon en een roombotercroissantje. Koffie/thee zit er ook bij in, maar dat lust ik niet dus voor mij werd het voor €0,50 sinaasappelsap. Nog wat jam voor op het croissantje, en eventueel zou je er ook nog een pannenkoekje of bekertje fruit bij kunnen doen. En dan heb je een lekker ontbijtje + gezellig uitje. Bedankt HEMA.

Ook leuk om te lezen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hester
Write something worth reading or do something worth writing

Hi there! Leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Ik ben Hester (20), studente Nederlands aan de Universiteit Utrecht met een grote passie voor schrijven. Ik deel hier vanalles wat mij persoonlijk raakt of bezighoudt.

volgen

Follow

Je kunt me via deze link ook volgen op feedly, een nog veel fijner en over-zichtelijker medium dan Bloglovin’. Tip van yours truly! X

Archief
Social media
  • Bloglovin
  • Mail
  • Instagram
currently listening
cookies & avg

Mijn site maakt gebruik van cookies. De persoonsgegevens die je invult als je een reactie achterlaat, blijven geheim en gebruik ik niet voor andere doeleinden.